Uobičajeni etažni prostori

Vizitkarta svake stambene zgrade, može se obnoviti od površinske obrade i proučavanja rasvjete.

Uobičajeni etažni prostori

Plan ulaznog hodnika poslije operama

Kaoulaz izgleda kao neka vrsta posjetnicu stana, uvod u ono što ćemo naći unutar i podsjećajući na stil i osobnost zemljoposjednika, tako da bismo, proširujući opseg, mogli reći dakomunalni hodnik ona svjedoči o općim uvjetima očuvanja zgrade.

Ako ga nađemo tamo nemarnost i nemarnost, neizbježno je da će nas na svakom katu slijediti ljuštenje zidova, neravnim podovima i nagomilanom prašinom, kvarenje percepcije cjeline i pogoršanje najbriljantnijeg unutarnjeg privatnog restrukturiranja.

Pogled na predsoblje predsoblja

Shvaćam da se razmišljanje o posvećivanju dragocjenih resursa oporavku zajedničkih dobara u razdoblju, kao što je ovaj, ozbiljne ekonomske nesigurnosti, čini teškim i udaljenim. S druge strane, mogu reći, kao profesionalac, da su neki neophodna djela dati površinu utisak reda e čišćenje, može se provesti uz relativno nisku cijenu, posebno pažljivim vaganjem izbora zaliha.

Ovdje je primjer bolje objasniti sebe.

Veliki hodnik zgrade kasnih 50-ih u okrugu EUR u Rimu, s ugodnim pogledom na uređeni zajednički vrt, predstavljen, u vrijeme istraživanja, degradacija se proširila na zidovi (tretirana s lokalno obojenom i ljuštkom kvarcnom bojom) i ai podovi (nevjerojatna kombinacija mramornih i keramičkih pločica), u kombinaciji sa snažnim nedostatkom rasvjete (zbog smanjenog broja rasvjetnih tijela) i snažnog formalnog nesklada između različitih završnih obrada.

Pogled na ulaznu dvoranu poslije operama

Intervencija, očuvanje dobra formalna struktura cjeline, koji se sastojao od rušenja keramičkih dijelova za popločavanje (žute!), koji nisu u skladu s prirodom i namjenskom uporabom okoliša, te proširenjem na cijelu površinu ploča od mramornog perla, 30 x 60 cm, lako dostupni i obradivi radnici u mramoru.

L 'integracija nije predstavio posebne probleme; bilo je dovoljno donijeti uzorak nove opskrbe postojećem mramoru, pokušavajući identificirati ispravnu metodu polaganja i podupirati vene kako se ne bi stvorila prevelika odstupanja.

Pogled na ulaznu dvoranu poslije operama

linearni put da bi došao do dizala, postavljenih na dva kraja predvorja, tada je bio označen umetcima u ružičastom crvenom mramoru Perlino i Verona, smještenim u izmjeničnom i raspoređenom nizu, a podsjetio se, u lažnom stropu, pravokutnim svjetiljkama ugrađenim u spuštenom stropu, vidljivima kao oštrice samo u ravnoj ploči za zatvaranje.

zidovi perimetra, kako bi naglasili svjetlinu cjeline, bili su obojeni u bijelo, ostavljajući uokvireni lažni strop u boji (odlučeno bež).

Krajnji rezultat bio je skladna kombinacija svijetlih boja, svjetla i blago poliranih površina koje su natrag u kondominiumski prostor svojim pravim dostojanstvom okolina.



Video: